18 november 2012

Tinkelbel

Donderdag gingen we met alle kleuters naar het RAM. Er was toneel. We dachte "dat wordt leuk" Maar wat we zagen, steeg boven onze verwachtingen uit. Het was super mooi. Eens terug in de klas, vroegen de kleuters waar ze van Tinkelbel konden spelen. Ze zochten attributen in de klas die ze konden gebruiken. Om terug even in de sfeer te komen... Hieronder de inhoud van het toneel, enkele foto's en de trailer...


"Toen de eerste baby voor de eerste keer lachte, brak die lach in duizend stukken die overal in 't rond vlogen, en zo werden elfjes geboren"

 

(J.M. Barie - auteur Peter Pan)

 

En het bekendste elfje ter wereld komt naar je toe! Maar… je moet even geduld hebben, want Tinkelbel heeft zich niet alleen verslapen, ze wordt onderweg naar het jaarlijkse elfenbal ook nog afgeleid door de beesten, de bomen, de bloemen en zelfs de bijtjes (of waren het meren, margrieten, merels en zelfs mollen?)

Zal ze er samen met de kinderen en het aardelfje, het luchtelfje, het waterelfje en het vuurelfje in slagen om de elfendans in te studeren, haar jurk te versieren en op tijd te zijn voor de openingsdans? Ondek het in deze wondermooie vertelvoorstelling vol vrolijke muziek, grappige rijmpjes en magische spelletjes die uitmondt in een heus elfenbal!

 

 

 

  • Tekst & Regie: Fabio Van Hoorebeke
  • Spel: Anne Van Opstal
Click to play this Smilebox collage
Create your own collage - Powered by Smilebox
Personalize a collage

 

Trailer Tinkelbel

16:20 Gepost door Lindsey Ballière | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.