05 december 2012

Sinterklaas is op bezoek gekomen

 

Vandaag was het zover. De grote dag. Sint en piet bonkten heel hard op de bruine poort. Was dat even schrikken. Ze hadden niet gezien dat je ook gewoon op de bel kon duwen.

We zongen met de ganse school liedjes voor Sint en piet. Daarna was het vol spanning afwachten tot hij bij ons in de klas kwam. Het was alleen jammer dat piet Basje er niet bij kon zijn. Hij was nog op de pietenschool. Misschien komt hij volgend jaar wel mee.

Sint en piet hadden al gehoord over de speelgoedachines, over de vingerpopjes, over kangoeroetje die ons gezonde dingen leert. Ook had hij gezien dat alle kinderen er zo anders uit zien. En maar goed ook. Zo konden Sint en Piet hen goed uit elkaar houden.

We toonden onze speelgoedmachines. De kinderen bleven er maar over vertellen, dit belooft voor morgen tijdens de tentoonstelling. Ook kregen we een dikke duim voor onze vingerpopjes. Hij vond het leuk dat we ook hier het witte pietje Basje niet vergeten waren.

Plots kwam kangoeroetje er ook bij. Hij was blij om te zien dat zwarte Piet tussendoor een beetje water dronk!!! Heel gezond. Het effect was dan ook spectaculair toen Sint en piet vertrokken. Plots had iedereen grote dorst.

Piet vond het super goed dat wij ook pietenochtengymnastiek deden zoals alle pieten in de pietenschool. Dit is gezond om je dag fit en fris te starten. Alleen moeten de pieten meer oefeningen doen, want als je 's morgens om half zes start, heb je wel veel tijd om te sporten!!!! (Zie liedje.)

En omdat de kleuters allemaal goed hun best doen, kregen ze nog wat leuk speelgoed voor in de klas. Dank u Sint en piet!!!!

15:21 Gepost door Lindsey Ballière in 07) Sinterklaas | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.